Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!
F07 spelar i F11-serien
Välkommen till Arbrå HKs F07
Vi tränar på Höghammarhallen, Bollnäs.

Måndagar kl 17:30-19:00
Torsdagar kl 18:30-20:00

Är du sugen på att komma och testa att träna handboll med oss så är du hjärtligt välkommen!
Provning av kläder - ändring!!
2018-11-11 20:13
Linda som håller i klädprovningen hälsar:
Jag har dubbelbokat mig och måste därför flytta provning av overaller till nästa vecka. På tis 20e och tors 22a finns kläderna på plats på Nyhamre (gympasalen) 17.30-19.

(Kläderna finns även att prova på Intersport. )

På torsdag 15/11 kl 17.30-18 på Nyhamreskolans hall kommer det finnas möjlighet att prova klubboverall och luvtröja för de som är intresserad. Beställningen gör ni sedan själva på Intersports hemsida, länk till beställningssidan finns att skriva ner vid provningstillfället! Betalning och leverans, så vitt jag vet nu, sker i butiken sedan.
Seriematcher U11 Norr
2018-09-08 18:30
Nu är datumen för säsongens seriematcher fastslagna!

Det är dock inte helt skrivet i sten, det kan bli ändringar men vi räknar med att de flesta matcher kommer att gå enligt plan. 

Vi har anmält 2 lag (blå och vit) till serien och det är totalt 10 matchdagar. Vid vissa av dessa spelar vi 2 matcher samma dag.  Alla tjejer kommer inte att vara med på alla matcher utan vi kommer att åka med ett lagom stort gäng till varje match och kallelserna till respektive match skickas ut ett par veckor innan. Vi kommer alltså inte att ha en särskild uppdelning i lag blå och lag vit utan alla kommer att blandas och spela både i blå och vit, olika från gång till gång.

De första matcherna går av stapel den 28 oktober i Bollnäs Sporthall A. Alla matcher finns inlagda i kalendern här på vår lagsida (kom ihåg att datum/tider kan komma att ändras).

Hälsningar från ledarna
Jessica & Staffan & Per
Arbrå HK webshop
2017-11-07 09:50
Arbrå HK har ett samarbete med Intersport gällande försäljning av klubboveraller mm. I butiken i Bollnäs finns det overaller att prova och man kan sen välja om man beställer direkt i butiken eller i web-butiken.  Alla som köper overall kan välja till att ha initialer på byxor/jacka.

I webshopen finns ett bredare sortiment med både hoodie, lättvindsjacka, träningskläder, ryggsäck med mera. Dock ingår inte "Tuffa brudar t-shirt" i sortimentet. Det får vi beställa på sidan om om intresse finns.Länk till webshopen: 

https://intersport.se/team/arbra-hk/
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer