SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!
Välkommen
Du har nu hamnat på Arbrå HKs hemsida. Arbrå HK är en handbollsklubb för tjejer. Vi har verksamhet från handbollsskola för flickor född 2014 som yngsta grupp till ungdomshandboll för flickor född 2003.
Vi har även i år startat upp ett nytt seniorlag som spelar i division 3. 

Vill du eller din dotter bli medlem o börja spela handboll så hittar du uppgifter till tränare och lag på denna sida. Du hittar även inträdesansökningsblankett på denna sida.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss.

Köp kakor från Kakservice
2021-03-29 12:20

Arbrå HK säljer kakor från Kakservice under v.13 & 14. 
Besök gärna vår webbshop via länken nedan och lägg in din beställning. 
Viktigt att tänka på är att ni anger namn samt telefonnummer/e-post så vi kan nå er när leveransen kommer. Ni kommer då få information om vart och när ni kan hämta era kakor. 
Beräknad leveransvecka är v. 15.
Här kan ni lägga in er beställning –  

 

Kakservice


Tack för att du vill stödja Arbrå HK!

Dags att lämna in förslag till Rose-Marie Hillgrens Minnesfond. 
2021-03-17 20:26
  Även om det inte blir någon gemensam våravslutning, lagen kommer att ha egna avslutningar, vill vi återuppta utdelningen av stipendium till Rosa Hillgrens minne.
 
 Stipendiet kommer att tillkännages i samband med klubbens årsmöte och förhoppningsvis delas ut av styrelsen en fin sommardag.
  Vi önskar redan nu få in förslag på vem som ska erhålla stipendiet. För bakgrund och kriterier, se hemsidan http://www.arbrahk.info/sida/?ID=113270
 
Förslag och gärna en kort motivering lämnas senast 23 april, mejla Anna.brismark@gmail.com
Stötta Arbrå HK genom att köpa en sverigetröja
2021-03-17 20:24
Nu har du chansen att stötta Arbrå HK genom att köpa en sverigetröja inför sommarens fotbolls-EM. Beställ genom att scanna QR koden samt betala med swish.
det går även att beställa via den här länken:
Stötta Arbrå HK
2021-03-02 20:33
Stötta din förening

Vi vet att många av våra medlemmar i Club Intersport också är delaktiga i olika föreningar runt om i landet. Antingen för egen aktivitet eller med deltagande för barnens aktiviteter. Det finns så mycket engagemang, gemenskap och rörelseglädje. Det vill vi uppmärksamma! Vi vill göra det enklare för våra medlemmar att stötta sin förening och allt det grymma jobb som görs.

Dubbel nytta – bonus till alla!

Inte nog med att din förening får bonus när du handlar i föreningens webbshop, dessutom kan de få bonus när du handlar i INTERSPORTS övriga sortiment. Du får alltså bonus på dina köp på intersport.se samt i butik och kan dessutom välja valfri förening* att stötta ytterligare, helt utan att det påverkar ditt privata poängsaldo. Både du och din förening får alltså bonus, så bra!

Så går det till!

Du som privatperson får mellan 2-6 % i bonus när du handlar på intersport.se eller i butik beroende på hur mycket du handlar och vald förening får ytterligare 3% på alla köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du och din förening.

 

https://team.intersport.se/stotta

Arbrå HK säljer New Body
2021-01-30 17:16
Arbrå HK säljer New Body under veckorna 4, 5, 6 och 7.
Ta kontakt med något av våra lag om du vill handla av oss.
Nyheter från våra lag
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer