SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!
Bli medlem i Arbrå HK
BLI MEDLEM
Välkommen

Du har nu hamnat på Arbrå HKs hemsida. Arbrå HK är en handbollsklubb i Bollnäs kommun som idag bedriver verksamhet från bollkul för flickor födda 2015 till ungdomshandboll för flickor födda 2003.

Vi har även ett seniorlag som spelar i division 2. 
 
Är du barn eller ungdom och vill börja spela handboll så hittar du uppgifter till tränare och lag under fliken Våra lag. Inträdesansökningsblankett finns på denna sida.
 
Är du vuxen och kanske vill engagera dig i klubbens verksamhet eller stödja oss som sponsor, kontakta någon i styrelsen, kontaktuppgfter finns under fliken Föreningen.    
 
Varmt välkommen till oss i Arbrå HK!
 
Årsmöte 1 juni 2022
2022-05-15 16:23

Härmed inbjuds Arbrå HKs medlemmar till föreningens årsmöte.


Onsdag den 1 juni 2022 kl 19.00

 

Vi träffas på Bollnäs Folkhögskola, lokal Voxnan. Vi bjuder på kaffe/te och bulle. 

Årets verksamhetsberättelse finns att hämta här på websidan en vecka före årsmötet. Vill du ha övriga årsmöteshandlingar, mejla arbrahk@gmail.com

Motioner till årsmötet skickas senast den 25 maj till arbrahk@gmail.com

Varmt välkomna/
Styrelsen Arbrå Handbollsklubb

Säsongsavslutningen 2022
2022-04-08 12:42
Det är vi som är Arbrå HK!

Vilken avslutning det blev!

 

Äntligen kunde vi återigen samlas till en gemensam våravslutning, och vilken avslutning det blev! Rekordmånga deltagare enligt dem som varit med länge, spännande tävlingar, avtackning av ledare och spelare med blommor och medaljer, stipendieutdelning och fika som avslutning på kvällen.

 

Den traditionsenliga dragkampen blev som vanligt en spännande tillställning där seniorer och F19 tjejer till slut fick se sig besegrade av Flickor födda 2009. Samma gäng som förra helgen också tog sig till A-kvartsfinal i Irsta blixten.

 

Under kvällen avtackades också Damlagets tränare Linnéa Hillgren som väntar barn nu i vår. Stort tack för allt ditt arbete Linnéa! Under kvällen presenterades även den nya ledarstaben, men det återkommer vi till i en annan nyhet…

 

Årets stipendiat till Rosa Hillgren minne blev Jessica Norfelt. Med ett stort engagemang och ett varmt hjärta för klubben gör Jessica ett enormt arbete både som ledare i det egna laget och i styrelsen samtidigt som hon på olika sätt utgör ett stort stöd för andra ledare och spelare i klubben. Som en ledarkollega sa: En fantastisk person att ha med i en förening!

 

Stort tack alla ledare, spelare, vårdnadshavare med flera för denna säsong, nu ser vi fram emot nästa! Samtidigt vill vi tacka de företag som på olika sätt stöttat oss. Under avslutningen fick vi möjlighet att äta Bull-Olles goda bullar, dricka festis och äta kakor sponsrade av Elgiganten, dricka kaffe sponsrat av Bollnäs Bostäder och alla ledare och äldre spelare fick fantastiska solrosor skänkta av Mobackes. TACK!!

Nytt nummer av Klubbnytt
2022-03-31 10:46

Redaktionen för Klubbnytt beklagar förseningen, men nu kan vi äntligen dela med oss av ett rykande färskt nummer om vad som har hänt och vad som är på gång inom vår förening.

 

Trevlig läsning!

 

(Klicka på länken för att ladda ner Klubbnytt)

Klubbnytt mars 2022

Fortsatt spel i division 2 för Arbrå HK
2022-03-19 22:20
Den här gången gick Emilia segrande ur duellen.

I skuggan av bandyfinalen på Studenternas utspelades det ett drama i Skånelas Vikingahall.
Skulle Arbrå HK klara kontraktet till Division2.

Rose-Marie Hillgrens minnesfond
2022-03-12 08:55

Nu är det dags att lämna in förslag till Rose-Marie Hillgrens Minnesfond. 

 

Lämna ditt förslag till vem som ska få stipendiet från Rosas minnesfond! Utgångspunkten för valet av stipendiat är att personen i fråga står för den ideologi och anda som Rose-Marie arbetade för. 

 

Läs mer på hemsidan;

http://www.arbrahk.info/sida/?ID=113270

 

Förslag med motivering på stipendiat lämnas via mail: arbrahk@gmail.com

Sista datum för inlämning till förslag på stipendiat 31/3. 

 

Stipendiaten kommer att presenteras på klubbens säsongsavslutning i april.

BLI MEDLEM
Handbollens dag 17 september
Boka in den 17 september! Då ses vi på Brånans IP och firar handbollens dag med lekar, fika och ett sponsorlopp. Mer information kommer...
Streama våra matcher
På Arbrå HKs Solidsport-kanal kan du se alla livesända matcher direkt eller i efterhand: https://solidsport.com/arbra-hk
Nyheter från våra lag
F2005-2006, 03/01 19:38 
F2008, 16/10 14:18 
F2007, 13/10 14:24 
F2007, 29/09 08:27 
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer