SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!
Seniorer

Seniorernas nya ledarteam
2022-08-15 09:57

Som vi tidigare meddelat har vi nu ett nytt ledarteam för klubbens damlag som även nästa säsong spelar i Division 2. Här nedan finns nu en närmare presentation av Anna, Elin och Sofie.

Förutom de tre tjejerna kompletteras ledarteamet av rutinerade fystränaren Oskar Sjöholm och sjukgymnasten Jonathan Valtersson samt veteranen Anders Svärd som kommer att fungera som teamets mentor. Härligt att ha er alla med i klubben och lycka till allihopa med sommarträning och uppladdning inför nästa säsong! 

 

Mitt namn är Anna Nygårds och jag är 26 år och jag arbetar som lågstadielärare. Jag startade min handbollskarriär i Arbrå HK när jag var 6 år och då gick låten Life is life med Opus varm i högtalarna i Bollnäs sporthall under seniormatcherna. Jag har under mina år som seniorspelare spelat två säsonger i Strands IF och sex säsonger i Skånela IF. Nu är jag äntligen tillbaka i moderklubben som spelande tränare tillsammans med min syster Elin och nära vän Sofie kommande säsong. Det känns otroligt roligt och jag är väldigt stolt över det förtroendet!

 

Mitt namn är Elin Nygårds och jag fyller snart 29 år. Jag bor i Växbo tillsammans med min sambo och våra två barn på en gård med mjölkkor. Till vardags jobbar jag på Handelsbanken men är just nu föräldraledig med dottern som är fyra månader. Min handbollskarriär tog fart 1999 som sexåring i Arbrå HK. Som nittonåring flyttade jag som vänstersexa till Märsta och Skånela IF där jag var med och vann Allsvenskan för att sedan spela en säsong i Elitserien (numera SHE). Därpå spelade jag tre lärorika år med Strands IF i Hudiksvall för att sedan återvända hem till Arbrå HK. Truppen i år har alla beståndsdelar för en rolig säsong, socialt och spelmässigt. Jag ser fram emot ett nytt spännande kapitel i föreningen!

 

Jag heter Sofie Einars och är 30 år. Jag bor i Bollnäs där jag också driver mitt egna företag inom skönhet. Runt millenieskiftet började min handbollskarriär i Arbrå HK, där jag spelat hela tiden förutom två säsonger(2012-2014) som jag gjorde i grannklubben Alfta GIF. Jag drog på mig min andra korsbandsskada föregående säsong och blir då också borta från spel hela kommande säsong. Därav kände jag att det var ett bra tillfälle att kliva in på ledarsidan och hoppas kunna bidra därifrån istället.

 

 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer