SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!

Välkommen till Arbrå HKs Handboll Fitness
Handboll Fitness innebär att på ett kravlöst och lustfyllt sätt gruppträna genom att lira boll och skratta tillsammans, och till på köpet får man en dos motion! 
 
På ett lekfullt sätt får vi här motion genom att leka lekar, spela boll och latja med ett gäng andra glada skitar. Dessutom har vi här en bra anledning till en timmes rolig och svettig egentid!
 
AHK:s Handboll Fitness är ett slags gruppträningspass (som har ett ballt namn, men som är på noll allvar) med inslag av handboll. Det är tal om en träningsform som är allsidig och lätt att genomföra och med gemenskapen i fokus!
Träningstimmens upplägg: 
PULS 20 min - passet börjar med uppvärmning i form av olika slags lekar, med och utan boll, och gör kroppen redo för träning. 
POWER 20 min - styrketräning och cirkelträning med egen kroppsvikt, anpassat till handboll och med fokus på att stärka och stabilisera kroppen. 
PLAY 20 min - olika handbollsinspirerade spelmoment på mindre yta där alla kan vara med.
 
Vi som brukar vara där (och kommer och går som vi vill) är ett ganska otränat men jäkligt glatt gäng, män som kvinnor, unga som gamla, några som aldrig spelat handboll, några som lade av för hundra år sen och allt däremellan.
 
Du är varmt välkommen att "lekträna" med oss på:
Nyhamrehallen i Bollnäs, torsdagar kl 20-21.
 
DET ÄR HELT FRITT ATT KOMMA OCH TESTA! INGEN FÖRANMÄLAN KRÄVS! 
 
För mer info - gå med i facebook-gruppen: AHK Handboll Fitness https://www.facebook.com/groups/1191451308226243/
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Arbrå HK, 08/05 13:48 
Arbrå HK, 18/04 18:57 
Arbrå HK, 17/04 11:17 
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer