SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!

Bli medlem i Arbrå HK
BLI MEDLEM
Välkommen

Du har nu hamnat på Arbrå HKs hemsida. Arbrå HK är en handbollsklubb i Bollnäs kommun som idag bedriver verksamhet från bollkul för flickor födda 2015 till ungdomshandboll för flickor födda 2005.

Vi har även ett seniorlag som spelar i division 2. 
 
Är du barn eller ungdom och vill börja spela handboll så hittar du uppgifter till tränare och lag under fliken Våra lag. För att bli medlem, klicka på knappen "BLI MEDLEM" är på startsidan.
 
Är du vuxen och kanske vill engagera dig i klubbens verksamhet eller stödja oss som sponsor, kontakta någon i styrelsen, kontaktuppgfter finns under fliken Föreningen.    
 
Varmt välkommen till oss i Arbrå HK!
 
Start träningar för 2016-2017
2023-09-20 08:11

Hej!

Nu har vi fått ihop ett helt gäng med ledare till vår nya grupp för tjejer födda 2016 och 2017 och kan dra igång med träningar!

 

Första träningen blir tisdagen den 3 oktober kl 17.00-18.00 och sen fortsätter vi med samma dag och tid fram till ett par veckor före jul. Plats: Nyhamreskolan.

 

Anmälan sker genom Arbrås HK:s hemsida https://www.arbrahk.info/ Klicka på knappen Bli medlem och välj sedan F2016-2017. Alla som anmäler sig har tre prova-på -tillfällen innan vi skickar ut faktura på medlemsavgift och träningsavgift.

 

Varmt välkomna alla nya ledare och handbollstjejer!

Handbollens dag
2023-09-18 21:24

  Den 15-24 september arrangeras Handboll NU - svensk handbolls gemensamma manifestation för att visa upp sporten och attrahera fler.

Lördagen 16 september genomfördes Handbollens Dag.

Framgångsrika träningsmatcher i helgen
2023-09-10 21:25
Damlaget firar segern mot Härnösand där Alma Nordh gjorde en fin debut i målet

Efter två intensiva dagar där tre av våra lag deltagit i den träningshelg som Alfta GIF står värd för kan vi konstatera att vi kan se fram emot en intressant säsong. 

För damlaget blev facit: 23-21 mot HK Uppsala (div 2), 24-31 mot Lidingö (div 2) och 33-17 mot Härnösand (div 1). Anna Nygårds sammanfattar helgen: "Mot Uppsala håller vi en jämn nivå utom en svacka i början av andra halvlek. Vi visar kämparvilja och vinner matchen genom tufft försvar och fartfyllt anfallsspel. Mot Lidingö blev det tuffare motstånd med flera vassa avslutare vilket gör det svårt att vinna bollar bakåt för att kunna kontra, men en väl genomförd match trots förlust. Mot Härnösand får vi möjlighet att spela igenom vårt spel och där visar vi hur Arbrås damer vill spela under kommande säsong. Och en fantastisk insats av debuterande Alma Nordh som med nån timmes varsel fick hoppa in och stå hela matchen! Detta var en bra helg för oss som gav oss nya saker att träna på inför seriestart i början av oktober". 

 

För F19-tjejerna blev det tyvärr bara en match efter att Rättvik hoppat av. Men här lyckades tjejerna vinna mot Alftas div 3 lag med 16-17. Matchen inleddes jämnt, men sen kunde tjejerna utnyttja sin snabbhet och genom noggrannhet och tufft försvar gå ifrån med några bollar. Lagen gör helt enkelt det de är bra på. Vinst mot ett seniorlag visar på spelglädje, samarbete och god kämparvilja!

 

Även F14 var igång denna helg och spelade en match mot Bollstanäs som slutade med vinst 18-15. Tränare Sandra Ahlgren konstaterar att de "spelade en jämn och rolig match där vi visade upp ett tätt försvar. Roligt att se att takterna sitter i efter sommaruppehållet. Tjejerna hade roligt och blev taggade på den fortsatta säsongen och extra kul att möta ett lag vi aldrig mött förut".

 

Stort tack till Alfta som arrangerande helgen, till gästande lag och den härliga publiken i Bollnäs sporthall!

Träningsmatcher på sporthallen
2023-09-08 12:21

I helgen finns det möjlighet att få en försmak på den kommande handbollssäsongen då damlaget och F14 spelar träningsmatcher. 

 

Lördag 9 september

10.30 Arbrå HK (damer div 2) - HK Uppsala (damer div 2) 

12.00 Arbrå HK (F14) - Bollstanäs SK (F14) 

15.30 Arbrå HK (damer div 2) - Lidingö SK (damer div 2) 

 

Söndag 10 september

10.30 Arbrå HK (damer div 2) - Härnösands HK (damer div 2) 

 

Vi hälsar publik och gästande lag välkomna till Bollnäs sporthall!

Framtidens handbollsspelare - se hit!
2023-08-30 09:32

Nu är snart alla våra lite äldre lag igång för säsongen och det är dags att planera för start av våra nya framtida handbollsspelare födda 2016 och 2017. I våras genomförde vi ett par prova-på-tillfällen och under sommaren har vi också haft många tjejer i den här åldern på våra sommaraktiviteter på sporthallen så vi vet att intresse finns och det känns jätteroligt!

 

Planen är att komma igång med träningar en dag/vecka i slutet av september. Men för att komma igång behöver vi som vanligt ett litet gäng på 3-5 föräldrar som vill engagera sig och hålla i passen. Färdigt material med förslag på upplägg för olika pass finns och vi i klubben ställer förstås också upp med inspiration, stöd och möjlighet att gå utbildning. Egen erfarenhet av att spela handboll behövs inte i den här åldern; här handlar det om att leda barnen i att på ett roligt sätt leka, träna och umgås med handbollen i centrum. 

 

Träningstider finns på Nyhamrehallen följande tider: Tisdagar 17.00-18.00 och torsdagar 17.00-18.00. Vilken/vilka tider det blir beror på när det passar våra blivande ledare.

 

Är du/ni intresserad av att vara ledare? Kontakta oss på arbrahk@gmail så hör vi av oss eller kontakta någon av oss i styrelsen. Kontaktuppgifter finns här på hemsidan under fliken Kontakta oss. 

 

Närmare info om när träningarna börjar kommer så fort vi har ledare på plats.

Varmt välkomna alla våra nya handbollsspelare!

 

 

BLI MEDLEM
Arbrå HK - Köp och Sälj
Om du har urväxta klubbkläder, skor eller något annat handbollsrelaterat som du vill sälja, gå med i vår nya Facebook-grupp "Arbrå HK - Köp och Sälj". Länk: https://www.facebook.com/groups/1322235941845316/?ref=share_group_link
Streama våra matcher
På Arbrå HKs Solidsport-kanal kan du se alla livesända matcher direkt eller i efterhand: https://solidsport.com/arbra-hk
Nyheter från våra lag
F2016-2017, 25/09 14:52 
Bollkul - prova på, 27/08 22:24 
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer