SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!

Bli medlem i Arbrå HK
BLI MEDLEM
Välkommen

Du har nu hamnat på Arbrå HKs hemsida. Arbrå HK är en handbollsklubb i Bollnäs kommun som idag bedriver verksamhet från bollkul för flickor födda 2015 till ungdomshandboll för flickor födda 2005.

Vi har även ett seniorlag som spelar i division 2. 
 
Är du barn eller ungdom och vill börja spela handboll så hittar du uppgifter till tränare och lag under fliken Våra lag. För att bli medlem, klicka på knappen "BLI MEDLEM" är på startsidan.
 
Är du vuxen och kanske vill engagera dig i klubbens verksamhet eller stödja oss som sponsor, kontakta någon i styrelsen, kontaktuppgfter finns under fliken Föreningen.    
 
Varmt välkommen till oss i Arbrå HK!
 
Årsmöte 11 juni
2023-05-28 11:20

Härmed inbjuds Arbrå HKs medlemmar till föreningens årsmöte.


Söndagen den 11 juni 2023 kl 18.00

 

Vi träffas på Bollnäs Cowork i gamla Telegrafhuset, Långgatan 26, Bollnäs. Vi bjuder på kaffe/te och bulle. 


Motioner till årsmötet skickas senast den 4 juni till arbrahk@gmail.com

Varmt välkomna/
Styrelsen Arbrå Handbollsklubb

Handboll Fitness - nu är vi på G!
2023-05-22 22:05

Titta, vilket glatt gäng va! Dessa 20 personer, med och utan handbollsbakgrund, har ikväll testat på ett pass Handboll Fitness. Och tänk så roligt de hade, och så svettiga de blev!

I höst satsar vi i Arbrå Handbollsklubb på att köra kontinuerliga Handboll Fitness-pass med start i slutet augusti/början september.

Håll utkik på vår hemsida och Facebook i augusti för mer info! Bli också medlem i FB-gruppen: AHK Handboll Fitness.

På väg mot Framtidens handbollsförening
2023-05-14 20:06
Bengt M, Marie N, Carina N, Ulrika H, Tomas H, Anders S, Ebba S, Kristina T, Ida M, Thomas O, Moa J, Jessica N. Med var också ordf. Anna Ö-B och Peter K, Handboll MITT.

Under söndagen träffades 14 personer på Bollnäs folkhögskola för att påbörja ett långsiktigt utvecklingsarbete inom klubben. Utgångspunkten för detta arbete är Handbollsförbundets nya material Framtidens Handbollsförening och Arbrå HK är en av de första mindre klubbarna i landet att använda materialet. 

Dagens arbete ägnades åt att både i mindre grupper och i helgrupp diskutera klubbens nuläge utifrån kategorierna Styrkor, Svagheter, Hot och Möjligheter. Nästa steg blir att fundera över klubbens vision, vilken förening vill vi vara om 5 år?

De som arbetade med detta första pass var en brokig blandning av aktiva styrelsemedlemmar, ledare och personer med andra roller, vissa med över 50 års erfarenhet av Arbrå HK, andra med betydligt kortare. Tanken är sedan att fler och fler från klubben allt eftersom kommer att involveras på olika sätt och i olika utvecklingsgrupper. Med på plats fanns också Handbollförbundets MITTs verksamhetschef Peter Kant. 

 

Vi är på gång! 

Välkomna Hedda och Jennifer!
2023-05-12 18:10

Så här lagom till helgen har vi två roliga nyheter: Hedda Forsberg (Strand) och Jennifer Jonsson (Alfta) återkommer till blåvitt och har nu kört igång sommarträningen tillsammans med damlaget.

Vi hälsar er varmt välkomna i klubben och hoppas att ni ska trivas

BLI MEDLEM
Arbrå HK - Köp och Sälj
Om du har urväxta klubbkläder, skor eller något annat handbollsrelaterat som du vill sälja, gå med i vår nya Facebook-grupp "Arbrå HK - Köp och Sälj". Länk: https://www.facebook.com/groups/1322235941845316/?ref=share_group_link
Streama våra matcher
På Arbrå HKs Solidsport-kanal kan du se alla livesända matcher direkt eller i efterhand: https://solidsport.com/arbra-hk
Nyheter från våra lag
F2005-2007, 03/03 16:07 
F2005-2007, 20/01 11:21 
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer