SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!

Bli medlem i Arbrå HK
BLI MEDLEM
Välkommen

Du har nu hamnat på Arbrå HKs hemsida. Arbrå HK är en handbollsklubb i Bollnäs kommun som idag bedriver verksamhet från bollkul för flickor födda 2015 till ungdomshandboll för flickor födda 2005.

Vi har även ett seniorlag som spelar i division 2. 
 
Är du barn eller ungdom och vill börja spela handboll så hittar du uppgifter till tränare och lag under fliken Våra lag. För att bli medlem, klicka på knappen "BLI MEDLEM" är på startsidan.
 
Är du vuxen och kanske vill engagera dig i klubbens verksamhet eller stödja oss som sponsor, kontakta någon i styrelsen, kontaktuppgfter finns under fliken Föreningen.    
 
Varmt välkommen till oss i Arbrå HK!
 
Träningsdag med Flickor 2011
2023-01-02 14:37

Flickor födda 2011 startade upp det nya året med en träningsdag på sporthallen. En hel dag med ledare som instruerade i handboll, allt från passningar till rullespel och avslutningsvis lite matchspel. Dessutom kom seniorernas målvakt Emilia och höll i målvaktsträning.

God Jul och Gott Nytt År
2022-12-19 21:30
 
Förlust i årets sista match
2022-12-18 21:23

  Det blev en till match där Arbrås spel hackade. Fortfarande fattades det en del i avsluten. Gökstens målvakt fick de skott som hon ville ha och hon hade många räddningar. Sen blev det skott strax utanför målramen. Försvaret fick inte tag på Gökstens kantspelare, utan det blev en hel del baklängesmål från deras kanter.
  Arbrå hamnade i ett underläge med som mest 8 mål. I slutet av matchen hittade AHK in i spelet och började jobba sig in i matchen och kunde snygga till resultatet. Nu blir det att ladda om under julvilan och ge Göksten en riktig returmatch i januari.

 

Arbrå HK – Gökstens BK  24 – 28  ( 8 – 15 )
Målskyttar i AHK:  Hanna Sundberg 7, Anna Nygårds 5, Moa Jönsson 2, Tuva Björk 2, Anna Jonasson 2, Elin Nygårds 2, Petra Jönsson 1, Thea Lothström 1, Terese Wikström 1, Kajsa Hager 1

Årets sista hemmamatch
2022-12-18 10:45

Nu fyller vi läktaren under årets sista hemmamatch då damlaget möter Gökstens BK söndagen den 18 december kl 15.00.  

 

Fri entré för alla medlemmar (ladda ner medlemskort i Sportadmin medlemsapp), övriga vuxna 40 kr, ungdomar 20 kr, barn upp till 12 år gratis.

 

Stort tack till våra sponsorer! 

Klubbens huvudsponsorer: ICA Supermarket Arbrå, Bollnäs Buss & Bollnäs Energi

Klubbens barn- och ungdomssponsor: Bollnäs Bostäder

Matchens lotterisponsor: Orbaden Spa & Konferens

Sponsor av matchpriser: Finsmakeriet, Bollnäs

Ljussponsor: Granström Ljud och Ljus AB

 

Vi hoppas få se dig på matchen, men om inte så sänds den live på: handbollplay.se | Arbrå HK - Gökstens BK

Förlust borta mot Örebro SK
2022-12-13 14:44

  Bortamatchen mot Örebro SK blev ingen rolig historia. ÖSK var i behov av poäng och var riktigt taggade inför matchen. Arbrå visste att det inte skulle bli en enkel match trots Örebros placering i tabellen. Matchen började med bra försvar och målvaktsräddningar från båda lagen. Efter 7 minuter var det fortfarande mållöst. ÖSK tog timeout och AHK fick en spelare utvisad och det första målet gjordes av Örebro. Örebro gick upp till en 5 måls ledning, men Arbrå kunde jobba sig in i matchen. Vid halvtid var ställningen 11- 11.

  I andra halvlek följdes lagen åt fram till 16 -16 när hälften av andra halvlek var spelad. Örebro kunde därefter gå ifrån och avsluta matchen med en seger. Arbrås spel fungerade inte som man ville. Det blev alldeles för många tekniska fel mot ett lag som gjorde en av sina bästa matcher den här säsongen. Matchen blev en liten väckarklocka, för att vinna matcher måste det vara fullt fokus och minimalt med tekniska fel. Det var premiär för Hanna Sundberg i laget och hon presenterade sig med att bli lagets bästa målskytt.

 

Örebro SK – Arbrå HK   26 – 20  ( 11 – 11 )

Målskyttar Arbrå HK: Hanna Sundberg 4, Petra Jönsson 3, Cissi Larsson 3, Anna Jonasson 3, Moa Jönsson 2, Maja Stigsvala 1, Tuva Björk 1, Terese Wikström 1, Klara Högberg 1, Kajsa Hager 1.

BLI MEDLEM
Arbrå HK - Köp och Sälj
Om du har urväxta klubbkläder, skor eller något annat handbollsrelaterat som du vill sälja, gå med i vår nya Facebook-grupp "Arbrå HK - Köp och Sälj". Länk: https://www.facebook.com/groups/1322235941845316/?ref=share_group_link
Streama våra matcher
På Arbrå HKs Solidsport-kanal kan du se alla livesända matcher direkt eller i efterhand: https://solidsport.com/arbra-hk
Nyheter från våra lag
F2005-2007, 20/01 11:21 
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer