SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!

Bli medlem i Arbrå HK
BLI MEDLEM
Välkommen

Du har nu hamnat på Arbrå HKs hemsida. Arbrå HK är en handbollsklubb i Bollnäs kommun som idag bedriver verksamhet från bollkul för flickor födda 2015 till ungdomshandboll för flickor födda 2003.

Vi har även ett seniorlag som spelar i division 2. 
 
Är du barn eller ungdom och vill börja spela handboll så hittar du uppgifter till tränare och lag under fliken Våra lag. Inträdesansökningsblankett finns på denna sida.
 
Är du vuxen och kanske vill engagera dig i klubbens verksamhet eller stödja oss som sponsor, kontakta någon i styrelsen, kontaktuppgfter finns under fliken Föreningen.    
 
Varmt välkommen till oss i Arbrå HK!
 
Diggiloojobb och beachhandboll
2022-08-14 20:57

Nu börjar det hända grejer efter en skön sommarledighet!

I fredags bidrog en härlig blandning av seniorspelare, ledare, föräldrar, morföräldrar och styrelse till klubbkassan genom att bygga konsertarena till Diggillo.

 
På lördag och söndag kickade ett helt gäng tjejer igång säsongen genom att delta i Beachhandbollsturneringen AlftaBuren Cup. 
 
På lördagen spelade åldersgruppen 13- 14 år, där Arbrås F2008-09 deltog med 3 lag. På söndagen spelade åldersgrupperna  15-16 år och 11-12 år. Arbrå deltog med 1 mixat lag (spelare födda 2009-2006) i äldsta klassen och med 2 lag i yngsta klassen.  Det skapades många fina handbollsminnen uppblandat med en hel del grus i ögonen och frustration på grund av det ovana underlaget och det annorlunda tänket i den här sporten. 
 
 F2010 (12 år) gjorde bäst ifrån sig rent resultatmässigt och knep både guld- och silvermedalj i sin klass. Övriga lag gjorde  också många fina prestationer och alla spelare fick säkerligen med sig massor av nya kunskaper och erfarenheter som kommer till nytta när det är dags att flytta träning och matcher inomhus. 
 
Vi tackar Alfta handboll för ett fint arrangemang!
Sommarhälsning!
2022-06-28 10:45

Vi i Arbrå HK önskar alla spelare, ledare, vårdnadshavare, sponsorer och alla andra en riktigt fin sommar med sol, bad och träning!

Bilderna är från försommarträningens fyspass för seniorer-07:or.  Så roligt och lovande inför hösten att se så många tjejer ge järnet under ledning av Oscar, Anna, Sofie och Elin! Nu är ni värda några veckors ledighet!

 

GLAD SOMMAR!

Sponsoravtal med Heavy gym!
2022-06-27 20:22

Nu har vi nöjet att berätta att vi under kommande år, med start redan nu, har ingått ett sponsoravtal med Hevy gym. Alla medlemmar får därmed 20 % rabatt på alla deras träningskort. 

 

Hevy gym hittar du vid Tuppz. För övrig info, se heavygym

 

Stort tack till Heavy gym och till er andra: Lycka till med träningen! 

 

Rapport från årsmötet - årets styrelse
2022-06-01 22:07

Ikväll, den 1 juni, samlades vi för årsmöte på Bollnäs folkhögskola och vi  kan därmed också presentera det närmaste årets styrelse.  Stort tack till alla som kom (roligt med ovanligt många deltagare detta år), samt till Anna Joners och Anders Svärd för arbetet som valberedning, vår revisor Cecilia Nordanås och Thomas Olsson som agerade ordförande för mötet. Vi passar också på att hälsa Jenny Öhman varmt välkommen som ny i styrelsen. 

 

Ordförande: Anna Östlin Brismark

Kassör: Gunnar Larsson

Sekreterare: Jessica Norfelt

Ledamöter: Bengt Moberg, Ebba Sundqvist, Moa Joners och Carina Nordgren

Suppleanter: Emelie Hillgren och Jenny Öhman

 

Vi i styrelsen ser fram emot kommande säsong!

Damlagets nya ledarteam
2022-05-29 20:08

Som vi tidigare meddelat har vi nu ett nytt ledarteam för klubbens damlag som även nästa säsong spelar i Division 2. Här nedan finns nu en närmare presentation av Anna, Elin och Sofie.

Förutom de tre tjejerna kompletteras ledarteamet av rutinerade fystränaren Oskar Sjöholm och sjukgymnasten Jonathan Valtersson samt veteranen Anders Svärd som kommer att fungera som teamets mentor. Härligt att ha er alla med i klubben och lycka till allihopa med sommarträning och uppladdning inför nästa säsong! 

 

Mitt namn är Anna Nygårds och jag är 26 år och jag arbetar som lågstadielärare. Jag startade min handbollskarriär i Arbrå HK när jag var 6 år och då gick låten Life is life med Opus varm i högtalarna i Bollnäs sporthall under seniormatcherna. Jag har under mina år som seniorspelare spelat två säsonger i Strands IF och sex säsonger i Skånela IF. Nu är jag äntligen tillbaka i moderklubben som spelande tränare tillsammans med min syster Elin och nära vän Sofie kommande säsong. Det känns otroligt roligt och jag är väldigt stolt över det förtroendet!

 

Mitt namn är Elin Nygårds och jag fyller snart 29 år. Jag bor i Växbo tillsammans med min sambo och våra två barn på en gård med mjölkkor. Till vardags jobbar jag på Handelsbanken men är just nu föräldraledig med dottern som är fyra månader. Min handbollskarriär tog fart 1999 som sexåring i Arbrå HK. Som nittonåring flyttade jag som vänstersexa till Märsta och Skånela IF där jag var med och vann Allsvenskan för att sedan spela en säsong i Elitserien (numera SHE). Därpå spelade jag tre lärorika år med Strands IF i Hudiksvall för att sedan återvända hem till Arbrå HK. Truppen i år har alla beståndsdelar för en rolig säsong, socialt och spelmässigt. Jag ser fram emot ett nytt spännande kapitel i föreningen!

 

Jag heter Sofie Einars och är 30 år. Jag bor i Bollnäs där jag också driver mitt egna företag inom skönhet. Runt millenieskiftet började min handbollskarriär i Arbrå HK, där jag spelat hela tiden förutom två säsonger(2012-2014) som jag gjorde i grannklubben Alfta GIF. Jag drog på mig min andra korsbandsskada föregående säsong och blir då också borta från spel hela kommande säsong. Därav kände jag att det var ett bra tillfälle att kliva in på ledarsidan och hoppas kunna bidra därifrån istället.

 

BLI MEDLEM
Handbollens dag 17 september
Boka in den 17 september! Då ses vi på Brånans IP och firar handbollens dag med lekar, fika och ett sponsorlopp. Mer information kommer...
Streama våra matcher
På Arbrå HKs Solidsport-kanal kan du se alla livesända matcher direkt eller i efterhand: https://solidsport.com/arbra-hk
Nyheter från våra lag
F2005-2007, 15/08 13:10 
Division 2, 15/08 09:57 
 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer