SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbrå HK
Tuffaste brudarna spelar handboll!

Klubbens verksamhetsidé och lite kort information
Klubbens verksamhetsidé

Arbrå Handbollsklubb är en förening med en barn- och ungdomsverksamhet samt seniorlag och motionsgrupp som drivs helt ideellt. Klubbens övergripande mål är skapa förutsättningar för en aktiv, hälsosam och meningsfull fritid för och tillsammans med våra medlemmar. 

 

Vi utbildar spelare, ledare och funktionärer för att utvecklas, både inom handbollen och som medmänniskor. Glädje och gemenskap ska genomsyra hela verksamheten och skapa värdefulla erfarenheter för livet både på och utanför planen.

 

En stark organisation och värdegrund möjliggör att vi kan vara flexibla och möta de möjligheter och utmaningar som kommer, både handbollsmässigt, socialt och ekonomiskt. Genom detta läggs också grunden till en stabil seniorverksamhet som framför allt bygger på egna spelare.

En ekonomisk förutsättning för denna ideella verksamhet är att aktiva, närstående och det omgivande samhället är engagerade  och delaktiga i försäljningsaktiviteter, jobbuppdrag, sponsring med mera.  

 

Klubben vill bidra till att stärka såväl föreningslivet i stort som handbollen i Hälsingland genom aktivt deltagande och engagemang i kommunens föreningssamverkan och Handbollsförbundets aktiviteter.

 

 

Kort information om klubben

Arbrå Handbollsklubb bildades år 1970 i Arbrå, ett samhälle lite norr om Bollnäs i Bollnäs kommun. Idag bedrivs en stor del av verksamheten i Bollnäs och  föreningen är inriktad på flick- och damhandboll.

 

Arbrå HK har idag c:a 230 aktiva spelare i åldrar från sex år och uppåt. Vårt senoirlag spelar i division 2. 

 

 

 
Stöd Arbrå HK
Snabblänkar
Sponsorer